naar overzicht

Business & Social Impact Event 2023

Donderdag 16 november 2023
16:00-19:00 uur
Inspiratiehuis 20|20
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp
Deelname is kosteloos. 

Direct inschrijven

Maatschappelijke organisaties
Bedrijven

Opmerkingen, ideeën of vragen? Neem contact op:

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71
Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl
Mariela Chirino

Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer

Creëer maatschappelijke en zakelijke meerwaarde voor jouw bedrijf of organisatie tijdens de 16e Beursvloer. De plek waar Social Impact gemaakt wordt door te handelen met gesloten beurs in talent, tijd, kennis, handjes en materiaal. 

➡️Waar: Donderdag 16 november 2023 in het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp

➡️Voor wie: Ondernemers, zzp'ers, bedrijven en maatschappelijke organisaties, (sport) verenigingen en burgerinitiatieven. 

Inschrijven Business & Social Impact Event


Sustainable Development Goals

De maatschappelijke beursvloer verbindt bedrijven direct met organisaties die werken aan specifieke Sustainable Development Goals (SDG's), zoals armoedevermindering, voedselzekerheid, gezondheidsbevordering, onderwijsverbetering, waardig werk, ongelijkheidsreductie, duurzame consumptie, klimaatactie en het bevorderen van partnerschappen. Door deze gerichte samenwerkingen faciliteert de beursvloer concrete acties, variërend van donaties en educatieve programma's tot duurzame productiepraktijken, waardoor tastbare bijdragen worden geleverd aan een duurzamere toekomst.

Aan wat voor soort matches moet je dan denken? Bekijk de voorbeelden.

Goed voorbereid aan de slag? Volg een Workshop

Ter voorbereiding voor de beursvloer worden er drie workshops kosteloos aangeboden. 


Impressie 2022

Alleen maar blije gezichten waren er te zien tijdens de beursvloer. Spreekstalmeester Dirk Molenaar zweepte de menigte op met als resultaat meer dan 100 matches.  Maatschappelijke organisaties kunnen binnen de hoeken Menskracht & hand-en-spandiensten, Materialen & faciliteiten, Marketing & communicatie en Advies & training alles vragen aan het bedrijfsleven behalve geld. Geld is taboe tijdens de beurvloer.  De hoekmannen waren druk in de weer om in korte tijd zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden als ware matchmakers. Alle matches zijn door Notaris Tasseron van Novitarius ondertekent en werden daarna door het team van Marcello Geerts op de gevoelige plaat vastgelegd. 
Bekijk de impressie van 2022

Het Business & Social Impact Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

alle activiteiten