naar overzicht

Business & Social Impact Event

Binnenkort meer info over het event in 2024.

Matchlijst

Matchlijst Beursvloer 2023

Beursgids

Beursgids 2023
Beursgids 2022

Impressie

Impressie van 2023
Impressie van 2022

Opmerkingen, ideeën of vragen? Neem contact op:

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71
Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl
Mariela Chirino

Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer

Creëer maatschappelijke en zakelijke meerwaarde voor jouw bedrijf of organisatie tijdens de Beursvloer. De plek waar Social Impact gemaakt wordt door te handelen met gesloten beurs in talent, tijd, kennis, handjes en materiaal. Maak een mooie match en wellicht krijg jij wel de MBO Award.

Wat kan je verwachten op de Maatschappelijke Beursvloer?

Er klinkt een slag op de gong en het onderhandelen kan beginnen. Vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties betreden de matchvloer op zoek naar de juiste match. Er wordt onderhandeld over spullen, menskracht, ervaring- en kennisoverdracht. De matchvloer is verdeeld in vier hoeken, waardoor je elkaar gemakkelijker kan vinden. In iedere hoek zijn hoekmannen aanwezig om partijen bijeen te brengen. Heb je de juiste match gevonden? Dan ga je samen naar de notaris om dit vast te leggen. Om vervolgens ook samen op de foto te gaan. Heb jij nog een hulpvraag of heb jij nog meer te bieden, stap dan snel de matchvloer weer op op zoek naar een volgende match die past bij jouw missie. Met een slag op de gong wordt de beursvloer beëindigd. Niet getreurd, tijdens de aansluitende netwerkborrel komen vaak ook nog veel matches tot stand. 

Voorbeelden van Matches

Op de Beursvloer worden matches in vier hoeken/categorieën gemaakt. Partijen krijgen één jaar de tijd om de gemaakte matches uit te werken. Aan wat voor soort matches moet je dan denken?
Bekijk de voorbeelden.


Sustainable Development Goals

De maatschappelijke beursvloer verbindt bedrijven direct met organisaties die werken aan specifieke Sustainable Development Goals (SDG's), zoals armoedevermindering, voedselzekerheid, gezondheidsbevordering, onderwijsverbetering, waardig werk, ongelijkheidsreductie, duurzame consumptie, klimaatactie en het bevorderen van partnerschappen. Door deze gerichte samenwerkingen faciliteert de beursvloer concrete acties, variërend van donaties en educatieve programma's tot duurzame productiepraktijken, waardoor tastbare bijdragen worden geleverd aan een duurzamere toekomst.

alle activiteiten