naar overzicht

Business & Social Impact Event

Binnenkort meer info over het event in 2024.

Matchlijst

Matchlijst Beursvloer 2023

Beursgids

Beursgids 2023
Beursgids 2022

Impressie

Impressie van 2023
Impressie van 2022

Opmerkingen, ideeën of vragen? Neem contact op:

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71
Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl
Mariela Chirino

Impressie 2022

Meer dan 100 matches zijn gemaakt tussen het bedrijfsleven en maatschappelijk veld tijdens het Business en Social impact event.

Op donderdag 6 oktober jl. organiseerde de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer onderdeel van  MeerWaarde het Business en Social Impact Event inclusief de 15e Beursvloer in de B House in het NOVOTEL in Hoofddorp. Het netwerkevent waar maatschappelijke betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties, verenigingen en initiatieven elkaar ontmoeten en samenwerkingen aangaan in de vorm van matches. Wethouder Marjolein Steffens - van de Water  opende namens de gemeente het event.

Sustainable Development Goals

Deelnemers werden meegenomen door het inspirerende verhaal van Bas van Haastrecht van het platform Heelhaarlemmermeer. Bas nam iedereen mee in zijn reis van merkstrateeg tot sociaal ondernemer.  Hoe kun je als ondernemer of maatschappelijke organisatie een bijdrage leveren aan de plek waar je woont/werkt en leeft.  De Sustainable Development Goals (SDG’s), de 17 werelddoelen opgesteld door de Verenigde Naties, geven hierin richting.  Het Business & Social Impact Event maakt het mogelijk om concreet en lokaal door het maken van matches met de SDG’s aan de slag te gaan.

Maatschappelijke Beursvloer


Alleen maar blije gezichten waren er te zien tijdens de beursvloer. Spreekstalmeester Dirk Molenaar zweepte de menigte op met als resultaat meer dan 100 matches.  Maatschappelijke organisaties kunnen binnen de hoeken Menskracht & hand-en-spandiensten, Materialen & faciliteiten, Marketing & communicatie en Advies & training alles vragen aan het bedrijfsleven behalve geld. Geld is taboe tijdens de beurvloer.  De hoekmannen waren druk in de weer om in korte tijd zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden als ware matchmakers. Alle matches zijn door Notaris Tasseron van Novitarius ondertekent en werden daarna door het team van Marcello Geerts op de gevoelige plaat vastgelegd.

MBO AWARD Ger Schönhage, eigenaar van zorgmanege Stal Starro won dit jaar de MBO Award. Ger maakte van alle aanwezige de meeste matches. Hij ontving uit handen van oud winnaar Paul Hulsbosch van Meerlanden de MBO award.  Ger glunderde van trots: “Deze award komt in de kast te staan naast alle paardenprijzen”

Bovenstaande foto's zijn gemaakt door Monique van der Steen.

DEELNEMERS

Bekijk de Beursgids 2022

Bekijk de matchfoto's 2022

alle activiteiten