naar overzicht

Business & Social Impact Event

Binnenkort meer info over het event in 2024.

Matchlijst

Matchlijst Beursvloer 2023

Beursgids

Beursgids 2023
Beursgids 2022

Impressie

Impressie van 2023
Impressie van 2022

Opmerkingen, ideeën of vragen? Neem contact op:

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71
Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl
Mariela Chirino

Impressie 2023

Persbericht Business & Social Impact Event 2023
Hoofddorp, 16 november 2023

Meer dan 90 matches gemaakt tussen zakelijk Haarlemmermeer en maatschappelijk veld tijdens het Business & Social Impact Event.

Op donderdag 16 november organiseerde de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer onderdeel van MeerWaarde het 3e Business & Social Impact Event inclusief de 16e Maatschappelijke Beursvloer in Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Het netwerkevent waar maatschappelijk betrokken ondernemers, zzp’ers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, (sport) verenigingen en burgerinitiatieven uit Haarlemmermeer elkaar ontmoeten en samenwerkingen aangaan in de vorm van matches.

Matchmakers in iedere hoek

Na de slag op de gong door Wethouder Charlotte van der Meij werd de Beursvloer geopend. De deelnemers snelden zich onder aanmoediging van Spreekstalmeester Jason Houtkamp, naar de hoeken Menskracht & Hand-en-Spandiensten, Materialen & Faciliteiten, Marketing & Communicatie en Advies & Training waar de hoekmannen en -vrouwen fungeerden als ware matchmakers tussen de deelnemers. Alle matches zijn officieel ondertekend door Notaris Tasseron van Novitarius en op de gevoelige plaat vastgelegd door het team van fotografen van AFV Fotoclub Objectief en Goulmy Design. Het Event werd onder de professionele leiding van Dagvoorzitter Wendy van Vliet tot een succesvolle einde gebracht.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Award

De MBO Award ging naar het bedrijf met de “meest belovende match”: Kr8ig Outdoor Sport van Rick Lind. Zijn ambitie is om samen met Anniek Sturm van Stichting i.o. de Buitenplaats een centrum op te zetten waar bezoekers kunnen leren en ontdekken hoe ze zowel fysiek, mentaal als emotioneel, gezond kunnen leven. In de jury zaten Martijn Kool Directeur-Bestuurder van MeerWaarde, Karen Meinhardt Directeur van NMCX Centrum voor Duurzaamheid en Wethouder Marja Ruigrok.

Voorbeelden van matches

Voorbeelden van andere matches zijn een vitaliteitsdag georganiseerd door Team Sportservice en RIBW K/AM voor hun bewoners met een psychische en sociale kwetsbaarheid. Een ander opmerkelijke match is het gezamenlijke kunst- en cultuurproject tussen C. en Stichting Praktijkhuis Inspiration voor mensen met een eetstoornis. Via onze socials plaatsen wij binnenkort ook andere gemaakte matches in de schijnwerpers.

Oproep

Zie jij als ondernemer ook het belang van de Maatschappelijke Beursvloer voor Haarlemmermeer en ben je bereid om op welk manier dan ook een steentje bij te dragen aan de organisatie van de volgende Beursvloer? Neem dan contact op met Mariela Chirino via socialimpact@meerwaarde.nl.


Fotografie: Jos Laarhoven - AFV Objectief

Het Business & Social Impact Event is mede mogelijk gemaakt door:

(Update: 27-11-2023)

alle activiteiten