Over ons

Zelf, samen, sterker!

MeerWaarde is een welzijnsorganisatie. Onze belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat inwoners zich wel bevinden, zich prettig en gelukkig voelen. Wij helpen actief door dichtbij de mensen te zijn. We zoeken mensen op, wijzen ze de weg, geven ze inzicht, leren vaardigheden, reiken handvatten en tools aan en bieden maatwerk als zij daar voor open staan. We verbinden mensen met elkaar en bouwen aan duurzame, informele netwerken. Samen met onze vrijwilligers en partners werken we aan een samenleving die prettig is voor alle inwoners. Dit doen we vanuit ons motto: zelf, samen, sterker!

Maatwerk

Naast het reguliere aanbod kunnen wij een activiteit-op-maat samenstellen. MeerWaarde kan voor groepen, bedrijven, verenigingen, scholen en instellingen, maar ook voor particulieren een cursus, bijeenkomst of workshop verzorgen, die geheel aangepast is aan uw wensen en passend binnen onze welzijnsvisie. Voor idee├źn, suggesties of verzoeken kunt u contact opnemen met het cursus- en activiteitenbureau via mail: cursusbureau@meerwaarde.nl of met een sociaal werker bij u in de buurt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ANBI

MeerWaarde is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. ANBI betekent een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI-status hebben betekent dat de organisatie geen erf- of schenkingsrecht hoeft te betalen over giften. Particulieren of bedrijven die schenkingen aan de organisatie doen mogen deze aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Ons RSIN (het Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden InformatieNummer) is 8069.58.972.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384