Meer informatie

Datum en tijdstip

Donderdag 6 oktober 2022 
16:00 tot 19:00 uur

Locatie

The B House Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ideeën, opmerkingen of vragen?

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71


Business & Social Impact Event

Maatschappelijke Beursvloer

Creëer maatschappelijke en zakelijke meerwaarde voor jouw bedrijf of organisatie tijdens de 15e Beursvloer. De plek waar gehandeld wordt met gesloten beurs in talent, tijd, kennis, handjes en materiaal. 

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert MeerWaarde het tweede Business & Social
Impact Event. Het event waar zakelijk Haarlemmermeer en maatschappelijke
organisaties in onze gemeente elkaar ontmoeten en zich aan elkaar verbinden. Met een gesloten beurs worden er matches gemaakt. Zo kunnen bedrijven een maatschappelijk bijdrage leveren aan de lokale samenleving waar zij gevestigd zijn. En maatschappelijke organisaties, instellingen en verenigingen kunnen ondersteuning vragen voor menskracht & hand-en-spandiensten, marketing & communicatie, materialen & faciliteiten en advies & ondersteuning. De lokale samenleving krijgt een boost doordat honderden mensen in beweging komen door de mooie en bijzondere matches met gesloten beurs. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk hier voorbeelden van matches.

Aanmelden geïnteresseerden

Ben je geen bedrijf of maatschappelijke organisatie maar wil je wel graag komen naar het Business & Social Impact Event? 

Dan kan je je hier aanmelden.

Wat kan je verwachten op de Maatschappelijke Beursvloer?

Er klinkt een slag op de gong en het onderhandelen kan beginnen. Vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties betreden de matchvloer op zoek naar de juiste match. Er wordt onderhandeld over spullen, menskracht, ervaring- en kennisoverdracht. De matchvloer is verdeeld in vier hoeken, waardoor je elkaar gemakkelijker kan vinden. In iedere hoek zijn hoekmannen aanwezig om partijen bijeen te brengen. Heb je de juiste match gevonden? Dan ga je samen naar de notaris om dit vast te leggen. Om vervolgens ook samen op de foto te gaan. Heb jij nog een hulpvraag of heb jij nog meer te bieden, stap dan snel de matchvloer weer op op zoek naar een volgende match die past bij jouw missie. Met een slag op de gong wordt de beursvloer beëindigd. Niet getreurd, tijdens de aansluitende netwerkborrel komen vaak ook nog veel matches tot stand. 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Award

Meerlanden heeft in 2019 de Maatschappelijk betrokken ondernemen award gewonnen op de beursvloer. Betrokken zijn bij de omgeving waarin je gevestigd bent, is belangrijk voor hen. 'Men kent ons van die vrachtwagen die door de straat rijdt, maar wij doen veel meer dan dat' zegt Paul Hulsbosch van Meerlanden in de bovenstaande video. 


17 doelen voor een betere wereld

De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen. Het Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer wil dit op een lokale wijze stimuleren. 

Het Business & Social Impact Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384