Meer informatie

Datum en tijdstip

Vindt plaats op donderdag 18 november 2021 van 16:00 tot 19:00 uur
GEANNULEERD

Locatie

Novotel Hoofddorp

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ideeën, opmerkingen of vragen?

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71


Business & Social Impact Event - Geannuleerd

Maatschappelijke Beursvloer

(nieuws 18-11-2021)

Wat hadden we je graag welkom geheten tijdens het 2e Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer in The B House in het Novotel. Met trots kunnen we je nu wel een inspirerende video laten zien. In deze video laten we een paar interessante samenwerkingen zien tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Haarlemmermeer.
 
Laat je meenemen door:
Ard van Berkel van de Rabobank  over het mooie initiatief ‘Boeren voor Buren’;
Annelies Osinga van het Adamas Inloophuis over hun geslaagde beursvloermatch en duurzame samenwerking;
Kees Kok van RD ICT & EVENTS vertelt over een stageplek die zij geboden hebben aan een kwetsbare inwoner die zich heeft kunnen ontwikkelen dankzij hun inzet;
Twee indrukwekkende voorbeelden van medewerkersvrijwilligerswerk, vrijwilligers bij MeerWaarde die naast hun werk de kans krijgen zich in te zetten voor kwetsbare jongeren;
Tot slot Renata Fideli van MeerWaarde over het belang van samenwerken met het bedrijfsleven vanuit de visie: 'Zelf, samen, sterker!'

We gaan matchen

Het goede nieuws is dat we wel duurzame verbindingen gaan realiseren. In de Beursgids vind je de vele maatschappelijke vragen die bij ons binnen zijn gekomen en het groot aantal bedrijven dat zich aangemeld heeft. Het team van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer en de bevlogen hoekmannen gaan de komende weken aan de slag. Zie je zelf al potentiële matchpartners? Laat het ons weten dan zorgen wij voor de match! Wil je op de hoogte blijven van de matches, houd de website www.meerwaarde.nl/socialimpact en onze social media in de gaten. Bekijk hier de gemaakte matches. 


(nieuws: 16-11-2021)

Ons Business & Social Impact Event – Maatschappelijke Beursvloer, op donderdag 18 november, kan jammer genoeg niet doorgaan. Het event zoals we dat voor ogen hebben, past niet in de huidige coronamaatregelen. Daarom verplaatsen we het naar volgend jaar.

Het goede nieuws is dat de vele maatschappelijke vragen die bij MeerWaarde zijn binnengekomen en het groot aantal bedrijven dat zich aangemeld heeft nu al leidt tot mooie matches. Het team van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer en de hoekmannen staan klaar om direct mooie en duurzame verbindingen te realiseren. Je hoort dus binnenkort meer van ons. En donderdag publiceren we een inspirerend filmpje!

Creëer maatschappelijke en zakelijke meerwaarde voor jouw bedrijf of organisatie tijdens de 15e Beursvloer. De plek waar gehandeld wordt met gesloten beurs in talent, tijd, kennis, handjes en materiaal. 

Op donderdag 18 november 2021 organiseert MeerWaarde het tweede Business & Social
Impact Event. Het event waar zakelijk Haarlemmermeer en maatschappelijke
organisaties in onze gemeente elkaar ontmoeten en zich aan elkaar verbinden. Zo kunnen bedrijven een maatschappelijk bijdrage leveren aan de lokale samenleving waar zij gevestigd zijn. En maatschappelijke organisaties, instellingen en verenigingen kunnen ondersteuning vragen voor talentontwikkeling, leefbaarheid verbeteren, zichtbaarheid vergroten en wegwijs maken. Oftewel de kennis, kunde menskracht en materiaal waardoor zij hun missie beter kunnen uitdragen. De lokale samenleving krijgt een boost doordat honderden mensen in beweging komen door de mooie en bijzondere matches. Bekijk hier voorbeelden van matches.

Bekijk hier: 

Informatie en aanmelden voor Bedrijven

Informatie en aanmelden voor Maatschappelijke Organisaties

Wil je wel aanwezig zijn, maar ben je geen bedrijf of maatschappelijke organisatie? 
Vul dan dit formulier in, dan kijken wij naar de mogelijkheden. 

Wat kan je verwachten op de Maatschappelijke Beursvloer?

Er klinkt een slag op de gong en het onderhandelen kan beginnen. Vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties betreden de matchvloer op zoek naar de juiste match. Er wordt onderhandeld over spullen, menskracht, ervaring- en kennisoverdracht. De matchvloer is verdeeld in vier hoeken, waardoor je elkaar gemakkelijker kan vinden. In iedere hoek zijn hoekmannen aanwezig om partijen bijeen te brengen. Heb je de juiste match gevonden? Dan ga je samen naar de notaris om dit vast te leggen. Om vervolgens ook samen op de foto te gaan. Heb jij nog een hulpvraag of heb jij nog meer te bieden, stap dan snel de matchvloer weer op op zoek naar een volgende match die past bij jouw missie. Met een slag op de gong wordt de beursvloer beëindigd. Niet getreurd, tijdens de aansluitende netwerkborrel komen vaak ook nog veel matches tot stand.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Award

Meerlanden heeft in 2019 de Maatschappelijk betrokken ondernemen award gewonnen op de beursvloer. Betrokken zijn bij de omgeving waarin je gevestigd bent, is belangrijk voor hen. 'Men kent ons van die vrachtwagen die door de straat rijdt, maar wij doen veel meer dan dat' zegt Paul Hulsbosch van Meerlanden in de onderstaande video. 


Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384