naar overzicht

column

Wij stellen ons voor: algemeen maatschappelijk werk Hoofddorp West en Zuidwest

Wij, Sandy Frederiks en David Oldenburg, werken als sociaal werker met specialisme algemeen maatschappelijk werk. Ons werkgebied is Hoofddorp West en Zuidwest. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en wij doen dit werk met veel plezier. Wij zijn onderdeel van een gebiedsteam waarin we samenwerken met andere sociaal werkers met verschillende specialismes, zoals ouderenadvies, sociaal raadsliedenwerk, sociaal makelen en jongerenwerk.

Sandy Frederiks

Sociaal werker, maatschappelijk werk06 38 25 33 02sandy.frederiks@meerwaarde.nl

David Oldenburg

Sociaal werker, maatschappelijk werk06 45 07 09 81david.oldenburg@meerwaarde.nl

Wat doen wij?

Wij bieden ondersteuning in de vorm van informatie en advies. Tevens bieden wij zowel praktische als psychosociale ondersteuning. Daarnaast proberen wij de zelfredzaamheid van onze inwoners te vergroten. De hulpverlening wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de cliënt zelf, zijn of haar eigen netwerk en eventueel andere reeds betrokken hulpverleners.

Hoe werken wij?

Na de aanmelding wordt er een intakegesprek gepland met de inwoner. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen wat de hulpvraag is en hoe we hierbij kunnen helpen. De vragen kunnen liggen op het gebied van wonen, opvoeding, welzijn, relaties, administratie, financiën en sociale contacten.

MeerWaarde biedt de hulpverlening zo kort als mogelijk en zo lang als nodig aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
De inloop is op maandag en vrijdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur en op woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.
Wij denken graag met u mee.

alle activiteiten