naar overzicht

Informatie

datum

iedere maandag, dinsdag en woensdag

locatie

de wijk Bornholm en Wijkcentrum 't Kattegat

kosten

Geen

Sociaal Makelaar Bornholm

Heeft u vragen of zorgen over het welzijn van uzelf of een (eenzame) buurtbewoner? Heeft u behoefte aan (meer) sociale contacten? Wilt u informatie over activiteiten in uw buurt/wijk? Heeft u juist een idee voor buurtbewoners? Alle informatie, vragen en zorgen zijn bij mij welkom.

Als Sociaal Makelaar leg ik contacten in de wijk en verbind bewoners en organisaties met elkaar. Dit doe ik om stabiele netwerken in de wijk te krijgen zodat geen enkele buurtbewoner er alleen voor staat. Vanuit de gedachte dat we elkaar kunnen helpen om dingen te voorkomen of voor elkaar te krijgen. UW vraag, zorg, idee of initiatief is bij mij welkom.
Ik kijk samen met u naar uw eigen netwerk of er mensen zijn die u kent die u kunnen helpen of mee kunnen denken. Wanneer dit niet het geval is breng ik u met de juiste mensen of organisaties in contact. Bij vragen over zorg (WMO) verwijs is u door naar de juiste organisatie. Ook dit doe ik samen met u.
Veder is alle informatie over Bornholm bij mij welkom. Neem gerust contact met mij op.
Elke week ben ik aanwezig in de wijk of in Wijkcentrum 't Kattegat op maandag, dinsdag en woensdag. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we uw vraag/zorg bespreken.
Buiten het spreekuur ben ik te bereiken op het mobiele nummer 06 - 37 57 06 34 of via de mail Nathalie.beltman@meerwaarde.nl.
Tot ziens in de wijk!
Nathalie Beltman
Sociaal Makelaar Bornholm

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384