naar overzicht

Praktische informatie

Waar: online
Duur:1 uur
Keuzedata:
ma 27 juli , ma 28 september, ma 12 oktober,
di 25 augustus, di 6 oktober, di 3 november
VOL = VOL
Tijden:
maandag 10:00 uur - 11:00 uur,
dinsdag 11:30 uur - 12:30 uur
Kosten:
deelname is kosteloos
Meer informatie:
Yvonne van den Berg<br/>Sociaal makelaar Graan voor Visch en Pax<br/>yvonne.vandenberg@meerwaarde.nl<br/>
yvonne.vandenberg@meerwaarde.nl
telefoon 06 - 11 51 34 58.

Flyer

De flyer op 1 pagina.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training kan hier.

Online training: Eenzaamheid signaleren en bespreekbaar maken

voor ondernemers en (winkel)medewerkers in Hoofddorp-Centrum

Eenzaamheid onder klanten

Eenzaamheid kun je overal tegenkomen én kan iedereen overkomen. De coronacrisis heeft ons met de neus op de feiten gedrukt. De crisis laat ook het belang zien van initiatieven in buurten en wijken, waarbij we elkaar tot steun zijn.


Meer dan ooit zullen we, na de lockdownperiode, de contacten weer opzoeken. De uiting van eenzaamheid kan door de coronacrisis anders zijn. In deze online training gaan we hier dieper op in. Hoe gaat u straks het gesprek aan met de klanten? Waar mensen zich gehoord en begrepen voelen, komt de klant ook graag weer terug!

Met elkaar het verschil maken

Voor veel eenzame mensen is een bezoek aan winkels, bank of apotheek, of het wekelijkse bezoek van de hulp in de huishouding, soms de enige vorm van contact met anderen. Iedereen die hier werkt, kan een bijdrage leveren aan het voorkomen en aanpakken van eenzaamheid. Met enkele tips en handvatten geldt dat ook voor uw onderneming.

Leer de signalen herkennen en het gesprek aangaan

De signalen herkennen en het gesprek aangaan, dat is wat we allemaal kunnen leren. In de online training ‘Eenzaamheid signaleren en bespreekbaar maken’ gaan we hier dieper op in. Ook bieden we verwijs- en hulpmogelijkheden aan die in het gesprek kunnen worden gebruikt. De training wordt aangeboden aan ondernemers en hun medewerkers, met een vestiging in Hoofddorp-Centrum.


De training ‘Eenzaamheid signaleren en bespreekbaar maken’ maakt onderdeel uit van het project eenzaamheids-signaleringsnetwerk bedrijven. Het is een initiatief van welzijnsorganisatie MeerWaarde , Rabobank Regio Schiphol en Axxicom Thuishulp.

Meer over eenzaamheid

23 juni - 21 juli 2020

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384