naar overzicht

Informatie

datum

dinsdag

tijd

14.00-16.00 uur

locatie

Ontmoetingscentrum

aanmelden bij

hannelore.devries@meerwaarde.nl of tel 023-5698884

De Huiskamer: in kleine kring elkaar ontmoeten

Wilt u graag in contact blijven met leeftijdsgenoten? Even uit de sleur van alle dag komen? Kom dan eens naar de Huiskamer groep. Dit is een ontmoetingsmiddag in het Ontmoetingscentrum van Maatvast in Nieuw Vennep

Als oudere merkt u wellicht dat het leven stiller wordt, bijvoorbeeld als u uw partner bent verloren. Dat er minder contact is met familie, vrienden en kennissen. En dat het lang niet altijd mogelijk om mee te doen met vaste, wekelijkse activiteiten, bijvoorbeeld omdat dit te druk of te vermoeiend is. Soms kan ook een lichamelijke beperking of het ontbreken van vervoer een reden zijn.

Een bezoek aan de Huiskamer begint met koffie en thee en een gezellig praatje, dat soms uitloopt in een interessante discussie die de rest van de middag duurt. Maar u kunt er ook samen met anderen een spelletje spelen, foto’s bekijken of het hebben over het laatste nieuws. Soms is er een uitstapje.

Als u zich aanmeldt voor een Huiskamer bezoekt de sociaal werker u daarna thuis om kennis te maken. U krijgt dan ook meer informatie over de groep. Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen, kunt u opgehaald worden en aan het eind van de middag weer worden thuisgebracht door onze vrijwillige chauffeurs.

Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 ben u welkom in het Ontmoetingscentrum aan het Harmonieplein nabij het winkelcentrum de Symphonie.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384