naar overzicht

Huiskamergroepen: in kleine kring elkaar ontmoeten

Wilt u graag in contact blijven met leeftijdsgenoten? Even uit de sleur van alle dag loskomen? Kom dan naar een van onze Huiskamergroepen. Dit zijn ontmoetingsmiddagen in diverse wijkaccommodaties of ontmoetingscentra in de gemeente Haarlemmermeer.

Als u ouder wordt merkt u wellicht dat het leven stiller wordt, zeker als u uw partner bent verloren. Dat er minder contact is met familie, vrienden en kennissen. En dat het lang niet altijd mogelijk om mee te doen met vaste, wekelijkse activiteiten, bijvoorbeeld omdat dit te druk of te vermoeiend is. Soms kan ook een lichamelijke beperking of het ontbreken van vervoer een reden zijn.

Een bezoek aan de Huiskamergroep begint met koffie en thee en een gezellig praatje, dat soms uitloopt in een interessante discussie die de rest van de middag duurt. Maar u kunt er ook samen met anderen een spelletje spelen, foto’s bekijken of het hebben over het laatste nieuws. Soms is er een uitstapje.

Als u zich aanmeldt voor een Huiskamergroep bezoekt de sociaal werker u daarna thuis om kennis te maken. U krijgt dan ook meer informatie over de groep. Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen of gebracht kunt worden, kunt u opgehaald worden en aan het eind van de middag weer worden thuisgebracht door vrijwillige chauffeurs.

Ook in Zwanenburg (de Olm) en Badhoevedorp (Zernikehof) zijn er Huiskamergroepen.
Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Pluspunt in Zwanenburg via
023-5698860 of via pluspuntzwanenburg@meerwaarde.nl. Of loop binnen tijdens een van onze inloopspreekuren op maandag va 13.00 - 16.00 uur, dinsdag van 9.30 - 12.30 uur of donderdag van 9.30 - 12.30 uur.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384