naar overzicht

Overlastspreekuren Haarlem (Let op: gewijzigd in verband met corona)

Let op:
In verband met de coronamaatregelen vindt op dit moment in Haarlem het hieronder genoemde overlastspreekuur niet plaats.

Bij vragen over overlast kunt U bellen met buurtbemiddeling (023-5698883) of een e-mail sturen aan buurtbemiddeling@meerwaarde.nl.

U kunt uw overlast dan met de coördinator buurtbemiddeling bespreken en hij kan u helpen als doorverwijzing naar een andere instantie nodig is.

Zo gauw de coronamaatregelen het weer toelaten kunt u weer naar de hieronder genoemde spreekuur toe. Dat wordt dan op deze website bekend gemaakt.

Elke dinsdag tussen 10:30 - 11:30 uur: Overlastspreekuur in buurtcentrum De Hamelink aan de Noormannenstraat 1, 2033 LG te Haarlem voor bewoners die overlast ervaren van hun buren.

Tijdens het overlastspreekuur in De Hamelink is de coördinator van Buurtbemiddeling eens in de maand aanwezig. Verder zijn er medewerkers van woningcorporaties Elan Wonen, Pré Wonen en Ymere en enkele wijkagenten aanwezig om u te woord te staan en te adviseren.

U hoeft voor de spreekuur geen afspraak te maken.

Buurtbemiddeling is een onpartijdige organisatie die zich inzet voor bewoners. Vrijwillige bemiddelaars voeren de bemiddeling uit.

Voor informatie over Buurtbemiddeling kunt u kijken op de websites van MeerWaarde (www.meerwaarde.nl/buurtbemiddeling), Elan Wonen, Pré Wonen, Ymere en de Gemeente Haarlem.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384