naar overzicht

Overlastspreekuren Haarlem

Elke dinsdag tussen 10:30 - 11:30 uur is er een Overlastspreekuur in buurtcentrum De Hamelink aan de Noormannenstraat 1, 2033 LG te Haarlem voor bewoners die overlast ervaren van hun buren.

Elke eerste dinsdag van de maand is er tussen 14:00 - 15:00 uur een inloopspreekuur in buurtcentrum De Ringvaart aan de Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD te Haarlem voor bewoners met vragen voor buurtbemiddeling, de wijkagent, de woningcorporaties en het sociaal wijkteam.

Tijdens het overlastspreekuur in De Hamelink is de coördinator van Buurtbemiddeling eens in de maand aanwezig. Verder zijn er medewerkers van woningcorporaties Elan Wonen, Pré Wonen en Ymere en enkele wijkagenten aanwezig om u te woord te staan en te adviseren.

U hoeft voor de spreekuren geen afspraak te maken.

Buurtbemiddeling is een onpartijdige organisatie die zich inzet voor bewoners. Vrijwillige bemiddelaars voeren de bemiddeling uit.

Voor informatie over Buurtbemiddeling kunt u kijken op de websites van MeerWaarde (www.meerwaarde.nl/buurtbemiddeling), Elan Wonen, Pré Wonen en Ymere en de Gemeente Haarlem.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384