Vrienden van MeerWaarde

De vrienden van MeerWaarde zijn stuk voor stuk allemaal maatschappelijk betrokken ondernemers die het mogelijk maken dat wij nog zichtbaarder zijn voor kwetsbaren in onze regio. Want hoe beter en eerder iedereen ons weet te vinden, hoe eerder we hulp kunnen bieden bij vraagstukken als financiële problemen, eenzaamheid en laaggeletterdheid. Het bewaken van ons welbevinden is in deze tijd van onzekerheid immers extra belangrijk.

Word jouw bedrijf ook vriend van MeerWaarde?

Met een jaarlijkse bijdrage van € 300,- ben je al vriend van MeerWaarde. Dit geld besteden we aan zichtbaarheidsactiviteiten met als doel om eerder bij kwetsbaren met een hulpvraag in het vizier te komen. Mensen uit onze buurt, familie of werknemers. Wil je ons voor een groter bedrag steunen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Wat bieden wij jou?

MeerWaarde wil zien en gezien worden. Daarom plaatsen we op een presentatiewand alle logo’s van onze vrienden. Deze logo's komen in beeld tijdens onze events. We vertellen daar over het Haarlemmermeerse bedrijfsleven met het hart op de juiste plaats. Daarnaast presenteren wij je logo op onze website.

Het hebben van vrienden is van onschatbare waarde. Sluit je bij ons aan en help zo mee om onze samenleving een stukje mooier te maken!

(update 24 maart 2022)

alle activiteiten