naar overzicht

Praktische informatie

Waar:
online

Data:
donderdag 18 april, 25 april en 2 mei

Tijdstip:
van 19:00 uur tot 21:00 uur

Kosten:
deelname is kosteloos

Vragen? Bel, app of mail

Noa Janssen:
06- 47 38 67 32 (ma t/m do).
noa.janssen@meerwaarde.nl

Devi Van Woudenberg:
06- 43 91 99 98 (ma, di, do, vr)
devi.vanwoudenberg@meerwaarde.nl

Flyer in PDF

Flyer Friendsonline 2024

Aanmelden

Hier kun je je aanmelden voor FriendsOnline

FriendsOnline

Doe je mee?

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar? Ontmoet anderen en ontdek wat je leuk vindt. FriendsOnlne is een kort (online) programma.

  • Wil jij meer of andere jongeren leren kennen?
  • Ga je ontdekken wat je leuk vindt?
  • Wil je ervaren hoe je makkelijk contact kunt leggen en houden?
  • Wil je weten met welke jongeren jij een klik hebt?
  • Woon je in de gemeente Haarlemmermeer?
  • Ben je gemotiveerd en neem je zelf de stap?

Meld je dan aan voor FriendsOnline!

Hoe werkt het?

In drie tot vijf (online) avondbijeenkomsten leer je andere jongeren kennen. Je ontdekt wat je leuk vindt en je zet stappen om hier verder mee te gaan. Dat doe je op de manier die bij jou past. De bijeenkomsten zijn gezellig en positief. Misschien houd je er wel leuke contacten of vrienden aan over!

FriendsOnline, wat kun je verwachten?

De eerste keren ben je niet zichtbaar. We leren elkaar kennen aan de hand van elkaars stem. Verschillende quizvormen komen aan bod. Zo is het makkelijk om meer te weten te komen over elkaar. Hilarische momenten gegarandeerd 😉. Later zie jij wie er bij welke stem hoort. Als iedereen het leuk vindt dan ontmoeten we elkaar (na vijf online bijeenkomsten) voor een hapje en een drankje.

Er doen maximaal 12 jongeren mee in jouw groep. Twee sociaal werkers en twee vrijwilligers begeleiden de bijeenkomsten. Na afloop kun je, als je wilt, ook contact met elkaar houden. Aan het eind sluiten we LIVE af op een originele manier.

Eerdere deelnemers tevreden

Jongeren die eerder meededen aan FriendsOnline vonden het zeer geslaagd. Ze spraken online met andere jongeren en ze maakten nieuwe contacten. Ze vonden het jammer dat het zo snel afgelopen was. Het was gezellig en ze houden nu via een WhatsApp groep contact met elkaar. Na afloop kun je elkaar ook ontmoeten bij activiteiten (als het kan in real life).


Het groepje jongeren dat meedeed aan de summer edition van FriendsOnline in de zomer van 2021. Na een gezellig samenzijn, hebben de jongeren contact met elkaar gehouden en spreken ze nu regelmatig met elkaar af.

Doe je mee? We kijken naar je uit!

(update 27 februari 2024)

alle activiteiten