naar overzicht

Informatie

inloopspreekuren

Overzicht Inloopspreekuren PlusPunten

bijzonderheden

Het kan gebeuren dat er een afspraak wordt gemaakt voor een andere dag/tijd om uw vraag goed te kunnen beantwoorden.

Begeleiding: samen werken aan betere relaties thuis

Samen leven met anderen, in gezinsverband of met elkaar, kost soms best moeite. Wij helpen u graag om het makkelijker te maken.

In ieder gezin, in elke relatie komen spanningen voor. Kleinere ergernissen, andere meningen, verschillende ideeën. Al pratend kom je er meestal wel uit. Maar soms lukt dat niet en groeien irritaties uit tot grote en langdurige conflicten.

Opgroeiende kinderen, een drukke baan, weinig tijd voor elkaar, andere ideeën over de opvoeding van de kinderen, allemaal zaken die tot spanningen thuis kunnen leiden. Net als van school af willen gaan, geen baan kunnen vinden en ouders die niet gelukkig zijn met de keuzes van hun kinderen.

Als u daar zelf of als gezin mee worstelt, helpen onze sociaal werkers graag mee een oplossing te vinden. Vaak helpt het om met een onafhankelijke partij de problemen door te praten en samen een oplossing te bedenken. Gewoon omdat u een luisterend oor nodig heeft. Of omdat een buitenstaander soms duidelijker ziet waardoor er steeds ruzies ontstaan.

Zijn er spanningen in uw relatie? Of is er regelmatig een conflict tussen ouders en kinderen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384