naar overzicht

Informatie FamilieMaatjes

Contact

Jorien Reinderink
T 06 - 14 06 17 48
jorien.reinderink@meerwaarde.nl

Bidi Stam
T 06 - 34 94 52 91
bidi.stam@meerwaarde.nl

Aanmelden 'gezin met een vraag'

Aanmeldformulier

Aanmelden 'vrijwillig maatjesgezin'

Aanmeldformulier

Meer informatie

De nieuwste folder FamilieMaatjes

FamilieMaatjes: een warme plek en een beetje extra aandacht

Als ouder wil je het beste voor je kind. Toch kan er soms, of eigenlijk best vaak, een periode aanbreken waarbij je even op adem moet komen. Een ander gezin kan dan helpen.

Soms komt er veel op je af als ouder. Dan kan het moeilijk zijn om je kind de tijd en aandacht te geven die je zou willen geven. Het is fijn als je kind regelmatig even terecht kan bij een gezin in de buurt om daar mee te doen met de alledaagse dingen. Samen een spelletje doen, naar de speeltuin, de hond uitlaten of ’s avonds mee eten.

Fotografie: Martine Goulmy.

FamilieMaatjes verbindt ‘gezinnen met een vraag’ en ‘vrijwillige maatjesgezinnen’ aan elkaar. ‘Vrijwillige maatjesgezinnen’ vinden het leuk als een kind uit de buurt regelmatig meedraait in hun gezin. Ze bieden het kind hiermee een fijne en ontspannen tijd.

Verhaal van maatjesgezinnen

Lees hier het verhaal van Vanessa en Corry.

De coördinator FamilieMaatjes van MeerWaarde verbindt gezinnen met elkaar aan de hand van hun wensen, interesses en mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jorien Reinderink.

Wil je je gezin aanmelden als ‘gezin met een vraag’ of als ‘vrijwillig maatjesgezin’? Vul dan het formulier in en MeerWaarde neemt zo snel mogelijk contact met je op.

7 juli 2020

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384