naar overzicht

Informatie

Inloopspreekuren

Overzicht Inloopspreekuren PlusPunten

bijzonderheden

De afspraken vinden plaats op dinsdag- en woensdagmiddag.

bijzonderheden

Uw informatie en vragen worden vertrouwelijk behandeld.
De vrijwilligers doen geen geldhandelingen, zoals geld overmaken, ook niet in uw opdracht.

Thuisadministratie: wij helpen u overzicht krijgen

Een goede administratie is van belang om overzicht te houden op uw financiën. Wij helpen die op orde brengen.

De administratie bijhouden is voor veel mensen niet het leukste. Maar het is wel nodig om goed overzicht te houden over uw financiën. Hebt u er moeite mee of dreigt u daardoor in de problemen te komen? Er zijn allerlei oorzaken waardoor mensen de grip op hun papierwinkel kwijtraken. Bijvoorbeeld door te veel stress om andere dringende zaken, of door het verlies van een partner die altijd de administratie deed. Hebt u er hulp bij nodig? Onze vrijwilligers helpen u graag met de thuisadministratie.

Ook andere zaken kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Bijvoorbeeld het gebruik van de computer, het instellen van TV-zenders of het bedienen van de wasmachine. Ook daarbij kunnen onze vrijwilligers u helpen. Lukt het u zelf niet? Neem dan contact met ons op!

Om een afspraak te maken met een vrijwilliger bij u thuis kunt u contact opnemen met het PlusPunt. Tijdens een eerste bezoek neemt u met de vrijwilliger de zaken door die geregeld moeten worden. Vervolgens wordt samen met u een plan gemaakt. Soms is een afspraak voldoende, soms zal de vrijwilliger meerdere keren bij u langs komen om de administratie weer op orde te krijgen. Doel van die bezoeken is ervoor te zorgen dat u daarna weer zelfstandig verder kunt.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384