Meer informatie

Datum en tijdstip

Vindt plaats op donderdag 18 november 2021 van 16:00 tot 19:00 uur
GEANNULEERD

Locatie

Novotel Hoofddorp

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ideeën, opmerkingen of vragen?

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71


Deelnemende Bedrijven

Hieronder staan de bedrijven die meedoen met de maatschappelijke beursvloer. Benieuwd naar de maatschappelijke organisaties of de hulpvragen van de maatschappelijke organisaties.

Frederique Hermie uitvaartschrijver/uitvaartspreker

Wanneer een dierbare overlijdt komt er veel op nabestaanden af. Op verzoek schrijf ik warme en liefdevolle woorden voor de afscheidsdienst en/of treed ik op als uitvaartspreker.
www.frederiquehermie.nl

De Groot W&S / FlexFirst

Per 1 November 2021 ben ik gestart met FlexFirst regio Schiphol, als uitzendorganisatie willen we staan voor menselijkheid met gelijke kansen voor iedereen. Het vinden van de passende job voor een ieder waarbij we jouw talent in zijn kracht zetten, dat is onze uitdaging. Wat is die van jou?
www.flexfirst.nl

KSB Nederland BV

KSB Nederland BV is de Nederlandse vestiging van het KSB-concern. KSB produceert pompen en afsluiters voor diverse toepassingen. KSB Nederland verzorgt met 70 medewerkers de verkoop en service van pompen en afsluiters aan Nederlandse klanten vanuit de vestiging in Zwanenburg.
www.ksb.nl

It's All Happening

Wil je meer zichtbaarheid in de traditionele media en op de social media platforms? Bij It’s All Happening ben je aan het juiste adres. Wij helpen sociaal maatschappelijke initiatieven om hun projecten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen en zo de impact te vergroten.
www.itsallhappening.nl

RedFoxBlue

Wij zorgen voor online zichtbaarheid en vindbaarheid via social media, zoekmachines en websiteoptimalisatie. Specialisatie LinkedIn en SEO.
www.redfoxblue.nl

Jm service

JM Service richt zich op Carcleaning & Detailing voor de particuliere markt. Wij reinigen onder andere bij auto’s het interieur, ontdoen het van rook- en huisdiergeuren, maar ook polijsten wij de lak waardoor de auto weer zo goed als nieuw eruit ziet.

ZorgMies Haarlemmermeer

ZorgMies maakt het leven leuker. Wij helpen ouderen met een zorgvraag aan een lieve ZorgMies of ZorgSiem. Deze begeleidt en ondersteunt de aanvrager met bijvoorbeeld boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, het begeleiden naar arts of therapeut. Koken of gewoon een luisterend oor!
www.zorgmies.nl

Team Bewind

Team Bewind is een klein kantoor voor beschermingsbewind waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij hebben gekozen voor de naam Team Bewind omdat wij erin geloven dat door samen te werken iedereen meer kan bereiken.
www.teambewind.nl

Doelen Coach Service

Doelen Coach Service voor al u vervoer met een touringcar, vip bus en taxi. Doelen is de verbindende factor in de Haarlemmermeer waar u ook maar heen wilt met u vereniging, club, familie, bedrijf en school.
www.doelen.net

MKB Academy

MKB Academy is het enige online leerplatform specifiek voor het MKB. Bij ons vind je praktische leerprogramma's en meer dan 600 (online) trainingen voor iedere functie, van verkoop tot productie. Wij maken leren praktisch én leuk!
www.mkb-academy.nl

Meerlanden

Meerlanden is een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte.
www.meerlanden.nl

SMC Consultants

SMC Consultants, onderdeel van Schenk & Partners, is er voor al uw huisvestingsvraagstukken. Of het nu om agrarische grond gaat, een loods, winkelpand of bedrijfsruimte, voor al uw vragen omtrent zakelijk vastgoed of de mogelijkheden daarvoor staan wij voor u klaar.
www.smcconsultants.nl

Inzetrooster

Inzetrooster.nl ontzorgt vrijwilligers en levert innovatieve planningssoftware specifiek ontwikkeld voor vrijwilligersorganisaties.
www.inzetrooster.nl

Nova College

ROC Nova College is hét opleidingscentrum in de regio. Het Nova College biedt ruim 130 beroepsopleidingen verdeeld over o.a. de richtingen Entree, Handel en Commercie, Hotelschool, ICT, Logistiek, Uiterlijke Verzorging, Zakelijk en Zorg. Wij willen ervoor zorgen dat onze studenten zich niet
alleen de kennis en kunde van hun beroep eigen maken, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelen en begrijpen wat de samenleving verwacht.
www.novacollege.nl

Meerbusiness

Het doel van MeerBusiness is om ondernemers, managers en directeuren uit de regio met elkaar in contact te brengen, om business in de regio sterker
te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een leuke, duurzame en verantwoorde maatschappij.
www.meerbusiness.nl

Sport & Life Magazine

Het magazine Sport & Life brengt sport en evenementen op een onderscheidende wijze in beeld. Wij schrijven onder andere over beleidszaken,
top- en breedtesport, het stichtingwezen, (topsport) onderwijsinstellingen en het vestigingsklimaat (Wonen, Werken en Recreëren) in deze regio.
www.sportenlife.nl

Novitarius

Novitarius is een eigentijds, ervaren en maatschappelijk bewogen team van notarissen met enthousiaste mensen, die kwaliteit en dienstverlening niet als iets bijzonders, maar als vanzelfsprekend beschouwen.
www.novitarius.nl

Your gift

De missie van YourGift is het vervullen van een verbindende rol tussen de gever en de ontvanger van de cadeaukaart en om van het besteden een
feest te maken. Daarbij willen wij uitgroeien tot dé cadeaukaart voor de zakelijke markt.
www.yourgift.nl

Rabobank

Als impactfinancier werken we wereldwijd aan blijvende positieve verandering: economisch, sociaal én ecologisch. Ieder mens verdient kansen.
Om te groeien, zich te ontwikkelen en te werken aan een betere toekomst. Daarom investeren wij in organisaties die kwetsbare mensen perspectief bieden. Wat je niet alleen kan, bereik je samen wél.
www.rabobank.nl

RD ICT & EVENTS

Ons bedrijf is tweeledig. RD Computers is hét adres voor uw computervraagstukken. Daarnaast organiseren wij feestelijke events met impact!
www.rd-ictevents.nl

Bekijk hier de hulpvragen van de maatschappelijke organisaties of maak kennis met de maatschappelijke organisatie.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384