naar nieuwsoverzicht

Save the Date het 2e innovatie- en kennisLAB Haarlemmermeer: dinsdag 3 maart

dinsdag 3 maart van 14:00 tot 18:00 uur Het 2e Innovatie-en KennisLAB Haarlemmermeer

Werk je met of voor inwoners in Haarlemmermeer? Trends, inspiratie, kennis, nieuwe inzichten en elkaar ontmoeten op het gebied van maatschappelijke vraagstukken in Haarlemmermeer. Kom en beleef het mee!

Op dinsdag 3 maart 2020 organiseert MeerWaarde het tweede Innovatie- en KennisLAB in Haarlemmermeer. En dat wordt niet zomaar een middag! Na de succesvolle eerste editie van het LAB is dit de opvolger. Inspiratie opdoen, een goed gesprek en uitgaan van mogelijkheden. Dat is de sfeer die je proeft tijdens dit LAB. Noteer daarom datum en tijd alvast in je agenda.

Dit is de plek waar we je meenemen in de wereld van trends en de vertaling maken naar maatschappelijke vraagstukken. Welke uitdagingen en kansen brengen deze ontwikkelingen met zich mee? En wat vraagt dat van ons?

Vijf redenen om naar dit super gave event te komen:

  • Kenniscadeautje over de impact van werken vanuit de bedoeling
  • Landelijke trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijke vraagstukken in een snel veranderende samenleving
  • Interessante expertsessies gericht op specifieke vraagstukken zoals; Wat vraagt langer thuis wonen van onze samenleving? De technologie van de toekomst is dichter bij dan je denkt. Anders denken op het gebied van vrijwillige inzet en 21ste eeuwse skills; hoe overleven jongeren in de jungle van prikkels?
  • Ruimte voor co-creatie en nieuwe of andere samenwerkingsvormen in Haarlemmermeer
  • Inspiratie, nieuwe inzichten, innovatieve voorbeelden en netwerkmogelijkheden

Wouter Hart grondlegger van ‘werken vanuit de bedoeling’ neemt je mee als key-note spreker in mogelijkheden om anders te denken en anders te doen. In het vinden van de juiste balans, blijkt ‘de bedoeling’ een even praktische als noodzakelijke sleutel te zijn. Op weg in veranderende tijden. Hij laat zien wat dit kan betekenen voor de impact van jou eigen inzet.

De uitnodiging volgt met daarin de mogelijkheid om je op te geven voor een van onze break-outsessies. Houd onze website de komende weken in de gaten, om op de hoogte te blijven.
In ieder geval verlaat je deze middag de Expo Haarlemmermeer geboeid en vastberaden om verder aan de slag te gaan met nieuw inzicht.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan dit LAB? Leuk! Wil je een innovatief voorbeeld van wat je al doet delen? Dat kan! Zin om mee te helpen met de voorbereiding of gewoon meer informatie? Doen!

Neem contact op met:
Angela Nicolai, adviseur beleid en innovatie angela.nicolai@meerwaarde.nl / 06 - 15 22 65 13
Simone Duin, sociaal werker jeugd A simone.duin@meerwaarde.nl / 06- 37 65 62 46

Allemaal met hetzelfde doel voor ogen; een betere samenleving waarin iedereen een plek heeft om te schitteren.

nieuws 17 januari 2020

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384