naar activiteitenoverzicht

Heb je ook interesse in andere workshops van de VrijwilligersAcademie?
Kijk dan hier.

VrijwilligersAcademie: Ongewenst Gedrag

Dinsdag 18 & 25 mei
19:00-21:00 uur
Online via Zoom
Kosteloos

Ken je dat ook, dat er soms dingen gebeuren of dat er dingen gezegd worden die jij niet wilt? Veel mensen vinden het lastig om met ongewenst gedrag om te gaan, of om grenzen aan te geven. Dat is best te begrijpen, maar door ongewenst gedrag op tijd te signaleren en te benoemen kan veel ellende voorkomen worden! Wij trainen dagelijks particulieren en professionals met praktische tips, veel ervaring en passie om ongewenst gedrag te voorkomen of te hanteren. 

  • Leer op tijd ongewenst gedrag signaleren en er wat mee te doen!
  • Behoud en zorg voor een plezierig contact met je clienten, collega‚Äôs of andere vrijwilligers!

De training vindt plaats op twee avonden: dinsdag 18 en 25 mei van 19:00-21:00 uur online via Zoom. De uitnodiging voor de zoom-meeting ontvang je in de week voordat de training start.

De training wordt gegeven door Bart van Mulkom van Preventing.

Wil je wel graag meedoen? Maar vind je het online volgen van een cursus wat spannend? Vermeld dan bij in je inschrijven dat je graag even wilt oefenen. Dan neemt Roxanna Booms van de VrijwilligersAcademie contact met je op.

Let op
Wij zetten een virtuele stoel voor je klaar. Er zijn een beperkte aantal plaatsen. Na aanmelding gaan wij er ook vanuit dat je daadwerkelijk aanwezig bent. Kan je onverhoopt toch niet komen? Dan ontvangen wij graag tijdig een afmelding zodat iemand anders jouw plek kan innemen.

Aanmelden 

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384