VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie?


Wilfred de Bats

Wilfred.debatsbosma@meerwaarde.nl

023-569 88 71

NLdoet

Wat is NLdoet?

De grootste vrijwilligersactie van Nederland!                                                                            Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is.Meedoen?

Stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen dit is uw kans om een grote klus te klaren én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet 2022 is op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen een dagje uit of geef de kantine een likje verf.

Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan op de website www.nldoet.nl. Belangstellende klussers kunnen zich dan via de site aanmelden.

 

Op www.nldoet.nl staat ook informatie over het Coronavirus en NLdoet. Je vindt hier hoe je veilig mee kan doen aan NLdoet en voorbeelden van veilige activiteiten die je kan ondernemen.

Hieronder een terugblik van veel initiatieven tijdens NLdoet in 2022. 

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp