VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Wilfred de Bats 
Wilfred.debatsbosma@meerwaarde.nl 
023 - 569 88 71

Verwendag

Op maandag 7 december 2020 worden de vrijwilligers in de Haarlemmermeer in het zonnetje gezet. Dan organiseert de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, i.s.m. de gemeente de Vrijwilligers Verwendag. Ben jij vrijwilliger? Dan is dit voor jou!

Vouchers

Ieder jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer, in opdracht van de gemeente, de Vrijwilligers Verwendag. Maandag 7 december 2020 staat daarom volledig in het teken van vrijwilligers die voor een ander en/of hun omgeving van betekenis zijn. Jullie inzet maakt het verschil. Daarom een blijk van waardering om jullie te bedanken voor de inspanning. Dit jaar deelt de  vrijwilligerscentrale, volledig coronaproof, vouchers uit die inwisselbaar zijn bij lokale ondernemers. 

Helaas zijn de vouchers op. We hopen je volgend jaar weer te zien.

Inleveren van de voucher

Liselot van de VrijwilligersCentrale gaat op pad om te kijken waar vrijwilligers Wil, Georgine en Henny hun voucher van de Verwendag inleveren. Wil helpt mee met leuke uitjes organiseren voor ouderen, Georgine geeft handmassages in het ziekenhuis en Henny is vrijwilliger bij de Voedselbank, vluchtelingenwerk en is schuldhulpmaatje. Door corona is er veel veranderd. Georgine hoopt dat alles snel weer wordt zoals het was. Zij is heel dankbaar dat ze zich zo kan inzetten voor een ander. Wil zou toch ook het liefst weer snel op pad gaan en een glimlach toveren op de gezichten van de ouderen bijvoorbeeld tijdens de boottocht. Voor Henny is vrijwilligerswerk een reden om uit bed te komen en een mooie invulling van de dag. 
Vrijwilligerswerk doe je namelijk niet alleen voor een ander, maar het brengt jezelf ook veel. 

Dankjulliewel voor jullie inzet van afgelopen jaar!


Jouw Voucher

Indien je een voucher hebt besteld dan ontvang je deze in de week van 30 november  per post.

Let op

  • In verband met het aantal beschikbare vouchers geldt: OP = OP
  • Je kunt je slechts 1x inschrijven, ook al doe je op meerdere plekken vrijwilligerswerk
  • Partners van vrijwilligers zijn uitgesloten van deelname, op deze manier voorkomen we dat we vrijwilligers teleur moeten stellen.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp