VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer weten? Neem contact op met:

Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl

Mariela Chirino

mariela.chirino@meerwaarde.nll

023 - 569 88 71

NL Doet

Wat is NLdoet?

De grootste vrijwilligersactie van Nederland! Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is.

Wanneer is NLdoet?

In 2024 is NLdoet op 15 en 16 maart.


Wil je een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorg instelling? Zoek naar een leuke klus bij jou in de buurt en meld je aan via www.nldoet.nl. Jouw hulp is hard nodig!

Vergeet, naast de website van NLdoet, ook zeker niet te kijken op ons platform Haarlemmermeervoorelkaar om leuke (eenmalige of kortdurende) klussen te vinden, en hierop te reageren, rondom NLdoet en/of daarna. 

Wil je meer weten over Haarlemmermeervoorelkaar of wil je hulp bij het formuleren en/of plaatsen van je hulpaanbod (of vraag) of het vinden van vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een terugblik van veel initiatieven in Haarlemmermeer tijdens NLdoet. 

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp