VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer weten? 
Neem contact op met:

Wilfred de Bats

Wilfred.debatsbosma@meerwaarde.nl

023-569 88 71

NLdoet

Wat is NLdoet?

De grootste vrijwilligersactie van Nederland!                                                                                Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. Dit jaar is NLdoet verplaatst naar mei vanwege Corona. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is.

NLdoet is een uitstekende gelegenheid om te laten zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak bijvoorbeeld met jouw medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of een dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.

Maar je kunt meer doen! Help mee om een klus tot een succes te maken door jouw producten of diensten gratis of met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld verf of andere materialen of broodjes voor de lunch. Of zet jouw netwerk, klanten of mediarelaties in.

Wanneer is NLdoet?

In 2022 is NLdoet op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Op www.nldoet.nl  kan iedereen zich aanmelden voor een leuke klus in zijn of haar omgeving. Vanaf half november 2021 kunnen organisaties hun klus aanmelden op de site.

Op www.nldoet.nl staat ook informatie over het Coronavirus en NLdoet. Je vindt hier hoe je veilig mee kan doen aan NLdoet en voorbeelden van veilige activiteiten die je kan ondernemen.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp