Meer informatie

Datum en tijdstip

Vindt plaats op donderdag 18 november 2021 van 16:00 tot 19:00 uur
GEANNULEERD

Locatie

Novotel Hoofddorp

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ideeën, opmerkingen of vragen?

socialimpact@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71


Hulpvragen van maatschappelijke organisaties 

De hulpvragen op de Maatschappelijke Beursvloer zijn verdeeld in vier hoeken/categorieën: Talentontwikkeling,  Leefbaarheid verbeteren, Zichtbaarheid vergroten en Wegwijs maken. Hieronder zijn de hulpvragen per hoek te vinden. Wil jij meer weten over de maatschappelijke organisaties? Kijk dan hier. 

Het Cultuurgebouw

MEEDENKERS GEVRAAGD
Hoe kunnen we samen mensen helpen voor wie het maken of beleven van kunst niet vanzelfsprekend is? Bijvoorbeeld voor mensen met een kleine beurs.

Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer

WERKPLEKKEN
Werkplekken gezocht voor hoogopgeleide cliënten van Vluchtelingenwerk. Hoe fijn is het als je werk kunt doen waarvoor je in het buitenland bent opgeleid, bijvoorbeeld als advocaat, arts of docent Frans. Hebben jullie een plek voor één van deze mensen, waar ze ervaring in hun vakgebied op kunnen doen en de Nederlandse taal nog beter leren? Het zou een prachtige opstap zijn naar werk.

Maatvast

OPVALLENDE VACATURES
Wie kan ons tips geven zodat onze vacatures opvallen, iedereen direct wil solliciteren en natuurlijk bij ons wil komen werken. Het is moeilijk om mensen op de werkvloer te krijgen, zoals bijvoorbeeld assistent sociaal beheerders.

De Heimanshof 

LAPTOPS GEZOCHT
We willen het kennisniveau van onze vrijwilligers verhogen. Onze huidige computer is sterk verouderd en kan dit niet meer aan. Hebben jullie voor onze
vrijwilligers één, twee of drie snelle laptops met de benodigde software?

Stichting New Power Generation

BIJDRAGE ONDERWIJS
Kan de hulpverlening aan jongeren door de stichting een bijdrage in het onderwijs bieden?

Adamas Inloophuis

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons op projectbasis kunnen ondersteunen met evenementen en acties. Voor naamsbekendheid en werven van
(financiële) middelen?

Jeugdland Nieuw-Vennep

PLAN MAKEN
Samen met ‘Down in de Vennep’ hebben we de handen ineen geslagen om inclusiviteit meer op de kaart te zetten. Wij hebben de missie om het samenspel tussen kinderen met en zonder handicap te stimuleren. Hierdoor leren kinderen dat iedereen anders en uniek is! We barsten van de ideeën. Hoe maken we een goed plan en enthousiasmeren we de inwoners van Nieuw-Vennep om mee te doen?

MeerWaarde

WERKPLEK GEZOCHT
Wie biedt een levendige werkplek? Deze participatieplaatsen zoeken wij voor onze deelnemers aan de participatie/taalcursussen, zodat zij op vrijwillige basis kunnen wennen aan werk met alle uitdagingen die daarbij komen kijken!

St. Jeugdcircus Acrobatico

VRIJWILLIGER GEZOCHT
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met onze enthousiaste trainers ongeveer 20 kinderen tussen 6 en 12 jaar elke woensdag van 15.00 tot 16.15 uur te begeleiden bij de eerste beginselen van het circusspel. Je hoeft zelf niet op je hoofd te kunnen staan! Een handje vasthouden is voldoende!

Scouting Rijnlandgroep in Zwanenburg

KLIM - EN TOKKELKENNIS
Voor een grote eenmalige activiteit zoeken we iemand die materiaal heeft voor en kennis heeft over klimmen en tokkelen.

Jeugdland Hoofddorp

PALLETS, SPIJKERS EN HAMERS
Voor ons Huttendorp waar kinderen hun eigen hutten bouwen, hebben we onder andere pallets, spijkers en hamers nodig.

Down in de Vennep

BUSINESSPLAN
Als startend initiatief zoeken wij hulp (mankracht met expertise) bij het omzetten van onze missie, visie en doelen in een concreet businessplan. Zijn
er talenten binnen uw bedrijf die creatief zijn, goed kunnen organiseren en eens per jaar een inclusieactiviteit voor kinderen wil (mede)organiseren?

Stichting MeerOmroep - MeerRadio

VRIJWILLIGER GEZOCHT
Vrijwillige menskracht gevraagd voor de technische ondersteuning van de radiouitzendingen. Heb jij, of één van jouw medewerkers, een passie voor muziek en technische aanleg, dan willen we je graag even spreken.

RIBW-K/AM

GELUIDSAPPARATUUR
De inloop RIBW Floriande heeft behoefte aan goede geluidsapparatuur, waar nog CD’s in kunnen. Wie heeft er mogelijkheden?

RIBW-K/AM

WERKERVARINGSPLEK
Een cliënt wil graag werkervaring opdoen voor zijn studie toegepaste biologie. Wie biedt er mogelijkheden?

RIBW-K/AM

PLANTEN, TUINGROND EN POTTEN
Is er een bedrijf die een sponsoring voor de aanleg van de tuinen bij de appartementen van onze bewoners van de BW de Floriande wil doen. Wij denken dan aan planten leveren, tuingrond, misschien potten? Evt samen met de bewoner helpen in de grond zetten.

ROC Nova College

STAGEMOGELIJKHEDEN
Wij zoeken interessante stagemogelijkheden voor diverse opleidingen, o.a. voor de Businessschool, Internationale Handel, Commercie& Logistiek.

ROC Nova College

MEEDENKERS GEZOCHT
Professionals uit Haarlemmermeer die graag willen meedenken bij de ontwikkelingen en vernieuwingen van div. beroepsopleidingen zijn welkom bij het
Nova College, locatie Paxlaan.

VrijwilligersAcademie - MeerWaarde

WORKSHOPS VOOR VRIJWILLIGERS
De VrijwilligersAcademie biedt vrijwilligers en hun coördinatoren in Haarlemmermeer de kans om zich te ontwikkelen. Heb jij nog een waardevolle workshop die je aan kan bieden?

Amstelring

ACTIVITEITEN ORGANISEREN
Hebben jullie menskracht beschikbaar voor het organiseren en uitvoeren van eenmalige, meermalige of structurele activiteiten voor onze kwetsbare
bewoners? Fietsen, wandelen, een bingo, workshop of lezing, alle ideeën zijn welkom. Jouw kans dus om maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer

UITLEG TUINONDERHOUD
Wie kan uitleg geven over (en meehelpen bij) tuinonderhoud en renovatie? Cliënten van Vluchtelingenwerk zijn vaak niet gewend om een tuin te moeten
onderhouden of de schutting te vernieuwen. Kunnen jullie een leuke tuinierles organiseren, zodat zij daarna zelf met de tuin aan de slag kunnen?

Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer

VERVOER NAAR SCHOOL
Vervoer van en naar school voor vluchtelingenkinderen. We leggen graag uit waarom het voor deze kinderen zo moeilijk, soms bijna onmogelijk, is om
op tijd op school te komen. Helpen jullie ze door ze op te komen halen en weg te brengen? Of misschien te leren fietsen zodat ze later zelfstandig naar school kunnen?

De Heimanshof 

GRONDWERK EN MATERIALEN
We starten een groot project om rond ons verenigingsgebouw voorbeelden te laten zien hoe inwoners van Haarlemmermeer kunnen omgaan met duurzaamheid en klimatologische veranderingen als droogte en hittestress. Meer groen en minder tegels in de tuin. We zoeken bedrijven die mee willen werken op het gebied van grondwerk en levering van materialen.

Stichting New Power Generation

LEEFBAARHEID JONGEREN
Levert jouw bedrijf een actieve bijdrage aan het verbeteren van de leefbaarheid voor jongeren? Dan gaan we graag met jullie in gesprek om te horen wat
jullie zoal doen.

Stichting New Power Generation

ARMOEDEBESTRIJDING
Investeer jij als ondernemer in armoedebestrijding onder jongeren? Laat ons dan weten welke goede ideeën dat zijn en dan kunnen we elkaar wellicht versterken.

Adamas Inloophuis

KERSTBOOM
Adamas gaat dit jaar weer kerst vieren. Wij zijn op zoek naar 2 of 3 kerstbomen met ballen en kerstversiering. En kerstversiering voor het huis. Kan je ons daarbij helpen?

Adamas Inloophuis

TUINPLANTEN
We gaan ook onze tuin winterklaar maken. We zouden graag vaste kleurrijke tuinplanten hebben en twee nieuwe lampen voor bij de voordeur. Help je
ons hiermee?

Adamas Inloophuis

WC-PAPIER, KOFFIE EN KEUKENDOEKJES
We hebben altijd wc-papier, koffie, thee, keukendoekjes nodig en een specifieke kleur theedoeken. Help je ons hiermee?

Adamas Inloophuis

VERF
Ons stoepje en de muurtjes voor onze borden hebben een nieuw verfje nodig. Water en wintervast in de kleur wit en groen. Kan jij ons hiermee helpen?

Jeugdland Nieuw-Vennep

GRONDWERK, MANKRACHT, MATERIAAL
Wij gaan aan de slag met Samen Spelen en er nog beter voor zorgen dat iedereen van jong tot oud, met of zonder handicap heerlijk kan spelen op
Jeugdland. Ook bij hitte en wind moet het goed toeven zijn op ons terrein. Voor de realisatie van onze plannen zoeken wij bedrijven die ons willen helpen met grondwerk, mankracht en materialen.

Hersenstichting

COLLECTANTEN
De Hersenstichting zoekt collectanten, mensen die in de collecteweek van 31 januari tot en met 5 februari 2022 in beweging willen komen voor de
deur-aan-deur-collecte. Met 1 avond collecteren, maak je al het verschil.

Hersenstichting

ORGANISATORISCHE TALENTEN
Mensen die in hun woonomgeving de collecte willen coördineren.

Hersenstichting

SPONSORACTIE
Denk aan meedoen met een hardloopevent, wandelen, haken, breien, bakken voor de Hersenstichting.

Roads

TUINPLANTEN
We zijn op zoek naar tuinplanten voor het balkon op onze locatie in ruil voor een heerlijke appeltaart van Roads Appeltaart Imperium.

Roads

BUREAUSTOELEN
Acht goed verstelbare (liefst grijze) bureaustoelen, mag tweedehands, voor Roads Technology.

St. Jeugdcircus Acrobatico

TOURINGCAR
Om buiten de regio een show te kunnen geven, moeten we een bus boeken. Dat is te kostbaar voor ons. Zijn er bedrijven die ons daarbij kunnen helpen?
Wij willen graag onder andere zorginstellingen, AZC’s, De Zonnebloem, Het Vergeten Kind een leuke middag of avond bezorgen. Welk vervoerbedrijf
kan ons helpen?

Stichting Prakkie Hoofddorp

VRIJWILLIGERS ENTHOUSIASMEREN
Hebben jullie briljante ingevingen om meer vrijwilligers voor onze stichting enthousiast te maken? Laat het ons weten, we gaan graag met jullie in gesprek.

JOGG Haarlemmermeer

GEZONDE LEEFSTIJL
Welke bedrijven/organisaties bereiken kinderen en/of jongeren, en willen samen met ons inzetten op een gezonde leefstijl?

Scouting Rijnlandgroep in Zwanenburg

AFVALCONTAINER
Een tuinafvalcontainer om tijdens NLdoet op 12 maart 2022 ons tuinafval af te voeren. We gaan dan op ons terrein de struiken en bomen snoeien.

Scouting Rijnlandgroep in Zwanenburg

PRESENTJE VRIJWILLIGERS
We willen graag een leuk presentje voor onze vrijwilligers (25 personen) om ze aan het eind van het jaar hiermee te verrassen.

Jeugdland Hoofddorp

LAMINAAT OF LINOLEUM
De vloer in ons clubgebouw is versleten en slecht schoon te houden. Wij zouden graag laminaat of linoleum willen zodat het voor onze kinderen veel
schoner is om op de vloer te spelen.

Down in de Vennep

LOCATIE GEZOCHT
Wij zoeken binnen- en buitenlocaties waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen/activiteiten kunnen doen. Dit kunnen zowel locaties
voor een eenmalige samenspeeldag zijn als locaties die vaker gebruikt kunnen worden.

Stichting Nederlands Transport Museum

VERHUIZING
Wij zoeken hulp in de breedste zin van het woord voor de bouw, de verhuizing en de algehele operatie rondom de verhuizing van het museum naar de nieuw locatie.

Stichting Nederlands Transport Museum

SCHOONMAAK
Wij zoeken hulp bij wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Stichting Nederlands Transport Museum

BEDRIJFSMATERIALEN
Wij zoeken goed bruikbare tweedehands bedrijfsmaterialen (bijvoorbeeld heftruck, stellingen, kantoorbenodigdheden en interieur).

Speelotheek De Blokkendoos

TEAMUITJE
Hulp bij het organiseren van een teamuitje voor 26 vrijwilligers.

RIBW-K/AM

SPORTKLEDING SPONSOREN
Is er een organisatie die sportkleding/schoenen kan leveren/ sponsoren?

Senioren Vereniging Haarlemmermeer-Noord

Haarlemmermeer-Noord
SECRETARIS GEZOCHT
Wij zijn dringend op zoek naar bestuursleden, met name een secretaris.

Aloha Haarlemmermeer

TOFFE LOCATIE
Voor onze kerstbingo (met jongeren met lvb) op 28 december zoeken wij een toffe locatie.

Wijkraad Graan voor Visch

CONTAINER GEZOCHT
Extra ondersteuning vanuit Meerlanden.

Wijkraad Graan voor Visch

POLITIEK DEBAT
Extra ondersteuning vanuit Maatvast bij onze activiteiten, zoals een politiek debat.

Stichting Vrienden Stoomgemaal Halfweg

KINDERACTIVITEITEN ORGANISEREN
Het stoomgemaal werkt uitsluitend met vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het organiseren van activiteiten voor kinderen.

Stichting Vrienden Stoomgemaal Halfweg

SPELLETJES
Wij zijn op zoek naar spelletjes, (kapla, lego en dergelijke) voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.

Stichting Vrienden Stoomgemaal Halfweg

VRIJWILLIGER GEZOCHT
Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen met kassa en receptiewerk.

Vrijwillig Traineeship - MeerWaarde

UITJE VOOR TRAINEES
Voor de slotbijeenkomst van het tweejarig durend project Vrijwillig Traineeship zouden we een leuk en tof uitje willen organiseren voor de trainees (16-27 jaar). Zij hebben zich een half jaar lang ingezet voor verschillende maatschappelijke organisaties.

VrijwilligersCentrale MeerWaarde

GOODIE BAG
Voor de vrijwilligersverwendag zijn wij op zoek naar producten, items of vouchers voor in een goodie bag. Wij willen de vrijwilligers in Haarlemmermeer bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Stichting Make a Child Happy Haarlemmermeer

VORMGEVER
Wij zoeken een grafisch vormgever. Voor advies over het verfraaien (en maken) van de kerstkaart voor de Werkgroep SamenWerken & Verbinden Haarlemmermeer.

Stichting Make a Child Happy Haarlemmermeer

VRIJWILLIGER GEZOCHT
Het omarmen van de stichting zou heel fijn zijn. Wij zetten ons graag in voor het welzijn van kwetsbare kinderen in onze gemeente. Het sleutelwoord is
SAMEN. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die zich af en toe willen inzetten voor kinderactiviteiten.

Jongeren Informatie Punt (JIP) Haarlemmermeer

PROMORONDE
Ons credo is “geen vraag is te gek, wij zijn er voor jou.” Jongeren kunnen gratis en anoniem bij ons advies inwinnen over wonen, werk, seks, drugs,
eigenlijk over alles. Wij geven informatie en bieden een luisterend oor. Om het JIP Haarlemmermeer breed onder de aandacht te brengen organiseren we
begin 2022 (uiterlijk in februari) een Promoronde. Hebben jullie voor ons leuke, creatieve ideeën en willen jullie met ons meedenken en organiseren?

Jongeren Informatie Punt (JIP) Haarlemmermeer

DRUKKEN FLYER
Voor deze Promoronde willen we een flyer in Haarlemmermeer laten verspreiden. Het ontwerpen van de flyer gaat ons wel lukken, maar kun jij die flyer
voor ons drukken?

Maatvast

ZICHTBAAR
Wie wil eens meekijken naar onze website, welke informatie missen we nog en hoe kunnen we nog duidelijker onze boodschap overbrengen. Verder
hebben we LinkedIn best goed onder de knie, maar dat kan altijd beter. En wie wil ons helpen om nog meer volgers en likes te krijgen?

Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer

OP DE KAART ZETTEN
Hoe kunnen we Taal Op Maat nog beter op de kaart zetten?

De Heimanshof 

MULTIFUNCTIONEEL GEBOUW
De Heimanshof zoekt een ondernemer die mee wil denken over het realiseren van een multifunctioneel gebouw op Wieger Bruinlaan 7, waar natuur, zorg,
wijk en cultuur samen kunnen optrekken.

Gemeente Haarlemmermeer, Aanpak Eenzaamheid

EENZAAMHEID AMBASSADEUR
Welk bedrijf wil zich als ambassadeur actief inzetten op het thema eenzaamheid?

Gemeente Haarlemmermeer, Aanpak Eenzaamheid

NETWERK VERGROTEN
Welk bedrijf wil ons actief helpen om het netwerk van ondernemers te vergroten dat zich inzet op dit thema?

Gemeente Haarlemmermeer, Aanpak Eenzaamheid

ZICHTBAARHEID VERGROTEN
Welk bedrijf wil ons helpen om de impact en zichtbaarheid van het cursus- en activiteitenaanbod op het gebied van eenzaamheid te vergroten?

Stichting New Power Generation

JONGEREN IN ARMOEDE
Wie kan ons vertellen welke platforms er in Haarlemmermeer zijn om jongeren in armoede te bereiken?

St. Luchtvaart zonder Grenzen

SPECIALIST GEZOCHT
Vraag naar een web-content specialist, social media specialist en een fundraising expert.

Jeugdland Nieuw-Vennep

SOCIALE MEDIA
Hoe zorgen we voor eenheid en herkenbaarheid op sociale media en de website? En een logo waaruit blijkt wie wij zijn en waar we voor staan?

Jeugdland Nieuw-Vennep

PLAN MAKEN
Samen met ‘Down in de Vennep’ hebben we de handen ineen geslagen om inclusiviteit meer op de kaart te zetten. Wij hebben de missie om samenspel
tussen kinderen met en zonder handicap te stimuleren. Hierdoor leren kinderen dat iedereen anders en uniek is! We barsten van de ideeën. Hoe maken we
een goed plan en enthousiasmeren we de inwoners van Nieuw-Vennep om mee te doen?

Stichting SPOT (Sport Plezier en Ontwikkeling in Teams)

MEDIA ADVIES
Wat zijn de meest effectieve middelen/media om de zichtbaarheid van stichting SPOT te vergroten?

Roads

ETALEERRUIMTE GEZOCHT
We zoeken bedrijven en/of locaties waar Roads De MeerStek haar gemaakte producten kan etaleren en eventueel kan verkopen.

Roads

MEER EXPOSURE
Om de bekendheid van ons Maatjesproject te vergroten willen we graag dat jullie ons LIKEN. En wij ‘liken’ het als jullie willen meedenken over hoe we
meer exposure kunnen genereren voor ons Maatjesproject.

Roads

FOTO’S
Professionele foto`s voor PR-ondersteuning van het maatjesproject.

Roads

RUIMTE VOOR PUBLICATIE
Ruimte in vakblad, nieuwsbrief of personeelskrant voor het plaatsen van een artikel over onze projecten van Roads. Het artikel hebben we al klaar.

Stichting Prakkie Hoofddorp

MEER BEKENDHEID
Wie wil ons helpen om Prakkie Hoofddorp beter bekend te maken bij de inwoners van Haarlemmermeer, alle initiatieven zijn welkom. Ook mooie ideeën
hoe wij financieel het hoofd boven water kunnen houden stellen wij op prijs

JOGG Haarlemmermeer

GEZONDER LEVEN
Hoe kunnen we kinderen en jongeren stimuleren om gezonder te leven?

Stichting Contacthond

ZICHTBAARHEID BUITEN SOCIAL MEDIA
Hoe kunnen we onze zichtbaarheid vergroten buiten de social media om?

Stichting Contacthond

CAMPAGNE
We willen een bepaalde dienst als campagne onder de aandacht brengen. Hoe doen we dat het beste?

Stichting Contacthond

EVENT ORGANISEREN
We zoeken bedrijven die samen met ons een jaarlijks Haarlemmermeer event willen opzetten/ hier aan mee willen doen.

Scouting Rijnlandgroep in Zwanenburg

SPANDOEK
We vragen een spandoekframe en spandoek met onze naam en logo voor op een buitenmuur.

Scouting Rijnlandgroep in Zwanenburg

REDACTEUR GEZOCHT
We zoeken iemand die voor ons stukjes wil schrijven om in de plaatselijke kranten te laten plaatsen.

Wijkraad Floriande

BEKENDHEID VERGROTEN
Hoe kunnen we onze bekendheid vergroten met een zeer beperkt budget? Het doel is ook het aantal inwoners die we per mail uitnodigen voor de vergadering te vergroten.

Crash Luchtoorlog- en verzetsmuseum '40-"45

CREATIEVE MEEDENKERS GEVRAAGD
Wij zijn redelijk modern op het gebied van onze informatie- en educatievoorziening in het CRASH museum, maar wij blijven graag up-to-date. Wij
zijn op zoek naar nieuwe innovatieve manieren en/of technologieën (bijvoorbeeld met systemen) om onze museumpresentatie op een hoger niveau te
tillen? Denken jullie met ons mee?

Jeugdland Hoofddorp

SPANDOEKEN
Vier grote spandoeken met ons logo erop om Jeugdland beter zichtbaar te maken voor mogelijke klanten.

Jeugdland Hoofddorp

BEWEGWIJZERINGSBORDEN
Wie helpt ons aan bewegwijzeringsborden naar Jeugdland Hoofddorp? Langs een aantal routes is de bewegwijzering naar Jeugdland Hoofddorp niet
optimaal. Het aantal borden weten we nog niet en ook nog niet waar ze precies moeten komen. Kunnen jullie ons ook bij het plaatsen helpen? Jeugdland
Hoofddorp moet toch voor iedereen snel en gemakkelijk te vinden zijn.

Down in de Vennep

LOGO EN HUISSTIJL
Wij vragen hulp (mankracht met expertise) om ons initiatief en onze missie een gezicht te geven in de vorm van een logo en huisstijl.

Down in de Vennep

DOELGROEP BEREIKEN?
Wie kan ons helpen onze doelgroep te bereiken? Hoe kunnen we de ouders/kinderen met een beperking en of label in de regio bereiken? Onze zichtbaarheid
moet vergroot gaan worden.

Stichting Nederlands Transport Museum

DOELGROEP: OUDERS MET KINDEREN
Wij zoeken hulp bij het krijgen van meer bekendheid/zichtbaarheid bij onze doelgroep; ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar.

Mantelzorg & Meer

SOCIAL MEDIA
Wat zijn de belangrijkste voorwaarden waar een social media kanaal aan moet voldoen wil het goed vindbaar zijn voor onze doelgroepen?

Mantelzorg & Meer

TIPS VOOR SOCIAL MEDIA
Betaalde posts/acties op social media zijn een goede manier voor een groot bereik op social mediakanalen. Wat zijn eventueel andere manieren of tips
voor een goede verspreiding van onze boodschap?

Mantelzorg & Meer

AANTREKKELIJKER WORDEN VOOR DOELGROEP
Waar zouden onze website en social media aan moeten voldoen om nieuwe doelgroepen meer aan te spreken, zonder dat we de ‘traditionele’ groepen
wegjagen qua uitstraling of content?

Stichting MeerOmroep - MeerRadio

ADVERTENTIERUIMTE OF BANNERS
Welke bedrijven/ondernemingen willen ons helpen MeerRadio meer zichtbaar te maken, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van ruimte om uitingen
voor MeerRadio te doen, advertentieruimte in vakbladen of banners van MeerRadio plaatsen bij het bedrijf.

Stichting MeerOmroep - MeerRadio

LOCATIE GEZOCHT
We zoeken locaties vanwaar uit wij uitzendingen kunnen verzorgen. De locatie moet minimaal 4 uur beschikbaar zijn.

RIBW-K/AM

TV-REGISSEUR
Is er een organisatie die contacten heeft met een tv-regisseur om in gesprek te gaan met een cliënt van ons.

Dress for Success

ZICHTBAARHEID
Ik zou graag Dress for Success zichtbaarder willen maken in Haarlemmermeer.

Dress for Success

URENINZET GEVRAAGD
Ik ben op zoek naar een aantal professionals die een aantal uren per maand zich in willen zetten voor onze prachtige, wereldwijde organisatie.

Dress for Success

IT-PROFESSIONAL
Wij zoeken een IT-professional die ons kan ondersteunen bij IT-vragen en een ervaren content-medewerker.

Stichting Vrienden Stoomgemaal Halfweg

NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN
Wij willen meer naamsbekendheid waardoor we meer bezoekers kunnen verwelkomen.

Team Sportservice

SPORT EN BEWEGING
We gaan graag met iedereen in gesprek die kan ondersteunen bij ons doel om zoveel mogelijk inwoners (via instanties/bedrijven) te laten sporten & bewegen. Vandaaruit komen we vast tot mooie matches.

Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer

WEGWIJS WONINGINRICHTING
Wil jij, of willen jouw medewerkers, vluchtelingen wegwijs maken? Wanneer je een woning krijgt toegewezen, ben je zelf verantwoordelijk voor de
inrichting ervan. De moeilijkheid is dat je vaak niet de juiste winkels of spullen weet te vinden en daarbij moet je ook het budget goed in de gaten houden. Willen jullie deze vluchtelingen de juiste weg wijzen?

Stichting New Power Generation

WET- EN REGELGEVING/ADMINISTRATIEF
Welke bedrijven werken samen met ANBI-stichtingen in wet- en regelgeving en administratief?

St. Jeugdcircus Acrobatico

FONDSENAANVRAAG
Hulp gevraagd bij het zoeken naar fondsen. We willen graag shows en workshops geven aan doelgroepen die dit niet kunnen betalen. Onze 40 artiesten tussen 6 en 20 jaar treden graag op met een professionele circustheatershow van anderhalf uur, geschikt voor 4 t/m 104 jaar, maar ook met een ingekorte versie daarvan of alleen een demonstratie-op-maat.

Stichting Contacthond

WMO-LOKET
We willen meer mensen bereiken die via het WMOloket worden doorgestuurd. Wie zijn de verwijzers?

Jeugdland Hoofddorp

SKELTERS
Voor de jongere bezoekers van Jeugdland Hoofddorp zouden we graag een aantal kleine skelters vragen omdat zij dan ook van de mooie skelterbaan
gebruik kunnen maken.

Stichting Nederlands Transport Museum

PORTAL BOUWEN
Volgend jaar staat een grote verhuizing op het programma. Wij zoeken hulp bij de bouw van een Portal ‘Mobiel Erfgoed’.

Mantelzorg & Meer

RESPONS OP SOCIAL MEDIA
Wat zijn goede tips om veel respons, of conversie, te krijgen bij posts op sociale media?

Speelotheek De Blokkendoos

HERZIEN AKTE WBTR
Hulp bij het herzien van artikel 6.8 van onze notariële akte uit 1982 in het kader van de WBTR.

Speelotheek De Blokkendoos

LINKEDIN PAGINA
Hulp bij het opstellen van een LinkedIn pagina.

Stichting Vrienden van de Wickevoorter Stadsboeren

FONDSENWERVING
Wij zijn op zoek naar een organisatie of een persoon die ons tips kan geven voor en kan helpen bij het werven van fondsen en subsidies voor de activiteiten van de Wickevoorter Stadsboeren.

ROC Nova College

PRAKTIJKOPDRACHTEN/GASTLESSEN
Wij komen graag in contact met organisaties die mee willen werken aan praktijkopdrachten, eventueel gastlessen kunnen verzorgen en/of bedrijfsbezoeken
willen aanbieden.

MatchMentor – MeerWaarde

KENNISMAKEN
Kan ik een keer bij jullie organisatie iets komen vertellen over ons project?

Ons Tweede Thuis

ZORG EN DIGITALISERING
We zijn op zoek gaan naar een bedrijf die met ons kan meedenken om de ambulante dienstverlening efficiënter te maken, zonder de kwaliteit van zorg te
verliezen? Zoals op digitaal gebied? Hoe combineer je zorg en digitalisering dusdanig dat het een toegevoegde waarde heeft in de zorg? Zou je de
begeleiding anders kunnen organiseren? Bijv. bereikbaarheid vergroten voor de cliënt ipv 2 uur per week een gesprek? Of consult (beeldbellen) op afroep?

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384